Online Business starten

Wat heb je nodig van plan tot uitvoer

   Watch Promo

  • Worstel je om een leadpage de lucht in te krijgen?
  • Wil je je bedrijf online profileren maar weet je niet waar je moet starten?
  • Heb je het gevoel te worden opgeslokt door details?
  • Heb je onvoldoende kennis van een tool die je wilt inzetten maar wil je wel snel van start?

Hoe zou het zijn als je je kennis van online werken kan vergroten en tegelijkertijd het geleerde kan toepassen op je eigen werkomgeving.


Resultaat

Met deze adviezen/tips helpen we je snel op weg om de resultaten te bereiken die je wil bereiken.


Over Christien

Ik heb als Online Business Manager kennis op het gebied van Online Marketing, structureren/automatiseren en virtuele teams. Dit wil ik niet voor mezelf houden maar graag met je delen zodat jij je online bedrijf naar een hoger plan kan brengen.

Je vindt op dit platform dus veel informatie over online tools die je kan inzetten, hoe je je online bedrijf zichtbaar maakt, hoe je een online aanbod maakt en bekend maakt bij je doelgroep.

Wat krijg je?

In de online omgeving kun je de trainingen volgen over Online Marketing, tools, online werken, operationeel management van het virtuele bedrijf en virtuele teams. Verder kun je een VIP dag boeken om je praktisch op weg te helpen met jouw specifieke vraag. Dit kan het implementeren van een systeem zijn en de basis inrichten van dit systeem of je facebook advertentie inrichten. Wij gaan praktisch met jou aan de slag.

Thema's die we behandelen zijn:

  • Strategisch online marketingplan
  • Social Media
  • Content marketing
  • E-mail marketing / conversational marketing
  • Virtuele teams bouwen

Ik verstuur geen nieuwsbrieven maar post wel regelmatig op Instagram, Facebook en Linkedin. Zijn we nog niet geconnect? Ik kom graag in contact met jou. Wie weet kan ik je linken aan iemand die waardevol voor je is.


Your Instructor


Christien
Christien

Het is mijn passie om de plannen van de ondernemer tot leven brengen. Daar waar de ondernemer zorgt voor de wat, zorg ik voor de hoe. Ik geloof in online, technologie, structuur en intuïtie. Door de juiste inzet van deze mogelijkheden en technologie zal je bedrijf maar ook jij als ondernemer verder ontwikkelen.

Wanneer jij succes hebt, heb ik dat ook!

Ik ben een positief en pragmatisch ingestelde persoon en ik houd ervan nieuwe tools en vaardigheden te leren. Mijn werkervaring en techniek skills bieden voor elk probleem een oplossing. Ik weet welke acties er nodig zijn om jou en je onderneming te verbeteren/te optimaliseren. Ik weet voor elke klus de juiste persoon te vinden en zorg ervoor dat het werk gedaan wordt. Verder helpen mijn NIMA B en Online Business Managers opleiding om jouw bedrijf online te laten groeien. Ik houd mijn kennis over Online Ondernemen bij door regelmatig workshops en trainingen te volgen.


Courses Included with PurchaseAutorespond Workflows
Alles wat je wil weten over het opzetten van een workflow in Autorespond
Christien
FREE

Original Price: $0


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!