1ncx7wifqsq5quurnqvt

Ontwikkel je online zichtbaarheid!

Online Marketing van plan tot uitvoer

   Watch Promo

  • Worstel je al weken om een leadpage of FB ad de lucht in te krijgen?
  • Wil je je bedrijf online profileren maar weet je niet waar je moet starten?
  • Heb je het gevoel te worden opgeslokt door details?
  • Heb je onvoldoende kennis van een tool die je wilt inzetten maar wil je wel snel van start?

Hoe zou het zijn als je je kennis van online Marketing kan vergroten en tegelijkertijd ondersteuning krijgt van experts die je direct helpen met jouw vraagstuk?


Resultaat

Met de online toolbox helpen we je snel op weg om de resultaten te bereiken die je wil bereiken, of dat nu een Facebook advertentie, strategiesessie of het maken van jouw landingspagina is met alle koppelingen.


Over Christien

Ik heb als Online Business Manager kennis op het gebied van Online Marketing en structureren. Dit wil ik niet voor mezelf houden maar graag met je delen zodat jij je online marketing naar een hoger plan kan brengen.

Je vindt op dit platform dus veel informatie over online marketing tools, maar ook de kennis die ik heb opgedaan bij Frank Kern, wat ik leer van zijn Inner Circle en bij andere marketing guru's. Dit combineer ik met mijn eigen kennis van (online) marketing zodat jij het meest recente, complete maar ook praktische plaatje hebt dat je gelijk op je eigen organisatie kan toepassen.


Wat krijg je?

In de online omgeving kun je de trainingen volgen over Online Marketing. Verder kun je een VIP dag boeken om je praktisch op weg te helpen met jouw specifieke vraag. Dit kan het implementeren van een systeem zijn en de basis inrichten van dit systeem of je facebook advertentie inrichten. Wij gaan praktisch met jou aan de slag.

Thema's die we behandelen zijn:

  • Strategisch online marketingplan
  • Social Media
  • Content marketing
  • E-mail marketing / conversational marketing

Als je je inschrijft op deze site dan ontvang je ook regelmatig mijn blogs /nieuwsbrieven en tips.


Your Instructor


Christien
Christien

Het is mijn passie om de plannen van de ondernemer tot leven brengen. Daar waar de ondernemer zorgt voor de wat, zorg ik voor de hoe. Ik geloof in online, technologie, structuur en intuïtie. Door de juiste inzet van deze mogelijkheden en technologie zal je bedrijf maar ook jij als ondernemer verder ontwikkelen.

Wanneer jij succes hebt, heb ik dat ook!

Ik ben een positief en pragmatisch ingestelde persoon en ik houd ervan nieuwe tools en vaardigheden te leren. Mijn werkervaring en techniek skills bieden voor elk probleem een oplossing. Ik weet welke acties er nodig zijn om jou en je onderneming te verbeteren/te optimaliseren. Ik weet voor elke klus de juiste persoon te vinden en zorg ervoor dat het werk gedaan wordt. Verder helpen mijn NIMA B en Online Business Managers opleiding om jouw bedrijf online te laten groeien. Ik houd mijn kennis over Online Ondernemen bij door regelmatig workshops en trainingen te volgen.


Courses Included with PurchaseAutorespond Workflows
Alles wat je wil weten over het opzetten van een workflow in Autorespond
Christien
FREE

Original Price: $0


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!